Professional Speakers Association Holland: dé beroepsvereniging voor de professionele spreker

PSA Holland is als onderdeel van het Global Speakers Federation-netwerk dé beroepsvereniging voor sprekers uit het Nederlands taalgebied. Gevestigde sprekers en zij die hun eerste stappen zetten op weg naar een carrière als spreker, vinden bij PSA Holland inspiratie en kennis in het aanbod van maandelijkse workshops op divers niveau en een jaarlijks internationaal congres met topsprekers uit binnen- en buitenland. Wil je je verder ontwikkelen als professioneel spreker en kun je aantonen dat je de basisbeginselen van het spreken beheerst, dan is dit de beroepsvereniging voor jou.

Het lidmaatschap van PSA Holland biedt veel mogelijkheden en kan als opmaat dienen om CSP te worden; Certified Speaking Professional. Door haar internationale contacten is PSA Holland voor veel leden een springplank gebleken voor spreekopdrachten in Europa en ver daarbuiten.

Mag ik je welkom heten?

Hartelijke groet,

Frowa Schuitemaker

voorzitter PSA Holland

 

Laatste Artikelen

 
 

Sprekers voor sprekers

Tom Sligting

Humor, als doping voor de business. Deze high energy key speech wordt gegeven door de meest ervaren comedian van Nederland, Tom Sligting. Sinds 1994 professioneel comedian en de comedygoeroe voor het bedrijfsleven. Wat moet je doen om elke zaal in je zak te steken, hoe gebruik je metaforen voor doeltreffende communicatie en zorg je, dat je uniek, scherp en vooral humoristisch overkomt. Voor iedereen die wel is voor een groep staat, van 8 tot 800 man. De key speech is boeiend, leerzaam en met veel humor. Perfect om plenair mee af te sluiten. Oriënterend persoonlijk gesprek mogelijk. Groet Tom Sligting.

disclaimer | ©2006-2018 psa holland, chatbots.org technologie door erwin van lun (2)