Bestuur

Het bestuur van PSA Holland bestaat uit vijf gedreven leden. Het voorzitterschap rouleert om de twee jaar. Om de continuïteit en kwaliteit te garanderen, maken naast de zittend voorzitter ook de inkomend voorzitter (een jaar voorafgaand aan zijn/haar aantreden) en de uittredend voorzitter (een jaar volgend op zijn/haar aftreden) deel uit van het bestuur. Frowa Schuitemaker, voorzitter Hans de Graaf, penningmeester, Katja Schleicher, lid, Gijs Hillmann, lid, Nienke Bloem, lid.

Een overzicht van taken/werkgroepen geeft aan wie binnen het bestuur waar verantwoordelijk voor is, en welke leden zich gecommitteerd hebben zich in te zetten voor de verschillende taken.

 

Laatste Artikelen

 
 

Sprekers voor sprekers

Paul ter Wal

De PSA Holland is een jonge maar wel al ervaren beroepsvereniging; meer dan alleen leren en praten over je vak en je beroep(swens) is het ook een vriendenclub aan het worden. we trekken samen op; we leren om met elkaar te delen in plaats van alleen te kijken naar wat er voor mij inzit. Dat is voor mij de grootste doelstelling voor mij van de PSA Holland. Ik ben er van overtuigd dat we dat doel zullen bereiken. Ik daag iedere spreker uit daaraan mee te werken. zoals de Internationale Federatie het noemt: let's make the pie bigger!!

disclaimer | ©2006-2018 psa holland, chatbots.org technologie door erwin van lun (2)