Professional Speakers Association Holland: dé beroepsvereniging voor de professionele spreker

PSA Holland is als onderdeel van het Global Speakers Federation-netwerk dé beroepsvereniging voor sprekers uit het Nederlands taalgebied. Gevestigde sprekers en zij die hun eerste stappen zetten op weg naar een carrière als spreker, vinden bij PSA Holland inspiratie en kennis in het aanbod van maandelijkse workshops op divers niveau en een jaarlijks internationaal congres met topsprekers uit binnen- en buitenland. Wil je je verder ontwikkelen als professioneel spreker en kun je aantonen dat je de basisbeginselen van het spreken beheerst, dan is dit de beroepsvereniging voor jou.

Het lidmaatschap van PSA Holland biedt veel mogelijkheden en kan als opmaat dienen om CSP te worden; Certified Speaking Professional. Door haar internationale contacten is PSA Holland voor veel leden een springplank gebleken voor spreekopdrachten in Europa en ver daarbuiten.

Mag ik je welkom heten?

Hartelijke groet,

Frowa Schuitemaker

voorzitter PSA Holland

 

Laatste Artikelen

 
 

Sprekers voor sprekers

Paul ter Wal

De PSA Holland is een jonge maar wel al ervaren beroepsvereniging; meer dan alleen leren en praten over je vak en je beroep(swens) is het ook een vriendenclub aan het worden. we trekken samen op; we leren om met elkaar te delen in plaats van alleen te kijken naar wat er voor mij inzit. Dat is voor mij de grootste doelstelling voor mij van de PSA Holland. Ik ben er van overtuigd dat we dat doel zullen bereiken. Ik daag iedere spreker uit daaraan mee te werken. zoals de Internationale Federatie het noemt: let's make the pie bigger!!

disclaimer | ©2006-2018 psa holland, chatbots.org technologie door erwin van lun (2)