Professional Speakers Association Holland: dé beroepsvereniging voor de professionele spreker

PSA Holland is als onderdeel van het Global Speakers Federation-netwerk dé beroepsvereniging voor sprekers uit het Nederlands taalgebied. Gevestigde sprekers en zij die hun eerste stappen zetten op weg naar een carrière als spreker, vinden bij PSA Holland inspiratie en kennis in het aanbod van maandelijkse workshops op divers niveau en een jaarlijks internationaal congres met topsprekers uit binnen- en buitenland. Wil je je verder ontwikkelen als professioneel spreker en kun je aantonen dat je de basisbeginselen van het spreken beheerst, dan is dit de beroepsvereniging voor jou.

Het lidmaatschap van PSA Holland biedt veel mogelijkheden en kan als opmaat dienen om CSP te worden; Certified Speaking Professional. Door haar internationale contacten is PSA Holland voor veel leden een springplank gebleken voor spreekopdrachten in Europa en ver daarbuiten.

Mag ik je welkom heten?

Hartelijke groet,

Frowa Schuitemaker

voorzitter PSA Holland

 

Laatste Artikelen

 
 

Sprekers voor sprekers

Gerard Bol

'Lachen is de kortste afstand tussen mensen' Ik ben een nieuwkomer op dit terrein als het om 'de belegde boterham' gaat. Als directeur van diverse basisscholen gedurende 25 jaar, voorganger bij avondwaken, gevraagd als spreker bij diverse activiteiten en gemeenteraadslid heb ik al heel veel mensen blij verrast met mijn wijze van verhalen. Anders dan anderen, origineel, gevat, adrem maar... leergierig om mezelf te verbeteren. Daarom ben ik blij dat ik me kan aansluiten bij de P.S.A. Met zoveel verschillende sprekers is het voor de zoekende opdrachtgever in mijn optiek het gevoel wat Hans en Grietje hadden toen ze bij het snoephuis binnenkwamen. En... met Hans en Grietje is het ook goed afgelopen! Dus ik ben er klaar voor, u ook?

disclaimer | ©2006-2017 psa holland, chatbots.org technologie door erwin van lun (2)