Customer journey workshop

Datum: vrijdag 23 maart 2018
Locatie:Bij Nienke aan de keukentafel, adres volgt bij bevestiging deelname
Plaats:Utrecht, Nederlands
Initiatief:Judith Moonen
 
Aanmelden

Wie komen er

Lilian van der GugtenLilian Daniëlle RegnerijDaniëlle Hans de Graaf - Brain TweakerHans Frank RekersFrank Karl RaatsKarl Bianca KroonBianca

Omschrijving

Wil jij aan de slag met het in kaart brengen van jouw sales flow? Goed weten welke e-mail, flyer, video, je wanneer verzendt? En deze ook klaar hebt staan, waardoor je het jezelf makkelijk maakt en naar je klant over komt als de professional die je bent? Dan is deze 3 uur durende workshop voor jou.

We gaan echt aan het werk. Je krijg een week voor de workshop huiswerk, zodat je goed voorbereid kan gaan Customer Journey Mappen. We gaan door de ogen van de klant naar jouw bedrijfsproces kijken. En dan aan de slag. Welke e-mails kan je al maken, checklists, etc. Aan het einde van de dag heb je een eigen customer journey, 2 geschreven (e-mail) teksten en een actielijst met wat nog te doen om jouw klantreis af te maken.

Een professionaliseringsslag in jouw backoffice, waardoor je makkelijker verkoopt, vanuit je eigen personal branding. Hiermee maak je het vooral jezelf makkelijk, want hoe fijn is het als je precies weet wat er wanneer moet gebeuren in jouw back & front office. Ook snap je goed waarin je je kunt onderscheiden en een EVERlasting goede indruk bij je klant achter laat. Een toffe workshop waar we de handen uit de mouwen steken.

Voor wie

Als expert in klantbeleving, heeft Nienke de klantbelofte “How to make customer experience work!”. Want de klantbeleving wordt alleen maar beter, als je er aan werkt. Na 20 jaar ervaring in de corporate wereld heeft ze in 2015 de stap gemaakt om als spreker, gamer en entrepreneur in Customer Experience haar klanten te gaan helpen om hun klanten blij te maken. Customer journey mappen is een methodiek die hierbij vaak wordt gebruikt en daar kun jij als PSA lid ook van profiteren. Handen uit de mouwen en aan de slag op 23 maart van 12 tot 15.

Registratie details

Alleen voor leden, gratis.

disclaimer | ©2006-2018 psa holland, chatbots.org technologie door erwin van lun (2)