Wat sprekers met betrekking tot fiscus en belasting in 2018 moeten weten (GAAT NIET DOOR)

Datum: dinsdag 17 oktober 2017
Locatie:n.v.t.
Plaats:Utrecht, Nederland
Initiatief:Judith Moonen
 

Wie kwamen er

Daniëlle RegnerijDaniëlle Lilian van der GugtenLilian

Foto's toevoegen

Omschrijving

Onder het motto: “leuker kunnen we het wel maken en makkelijker ook” zijn wij verheugd als gastspreker Henk- Jan Garnaat, Partner bij Smit & de Wolf, te verwelkomen.

Hij is ervaren belasting-adviseur en zelfs na 15 jaar in deze business nog vrolijk gebleven (J). Hier de directe link naar zijn Linkedin-Profiel… https://www.linkedin.com/in/henkjangarnaat

Henk-Jan zal een groot aantal “belasting tips & trics” presenteren die direct betrekking hebben op onze werkzaamheden als spreker, trainer en docent.

Om deze sessie interactief en individueel te kunnen maken, zal Henk-Jan zoveel mogelijk van jullie ingezonden vragen beantwoorden.

Peer2Peer

Elke bijeenkomst biedt leden de mogelijkheid om een deel van een presentatie uit te proberen voor vakgenoten. In eerste instantie is deze mogelijkheid er voor entreeleden. Als er ruimte is, kunnen ook professionele leden zich opgeven voor deze peer2peermogelijkheid.

Hoe gaat het in zijn werk? Meld je hiervoor aan bij Judith. Zij zal jouw aanvraag doorgeven aan Katja Schleicher. Katja neemt contact met je op. Samen maken jullie afspraken over hoe de peer2peer zo goed mogelijk kan worden ingevuld.

Aandachtspunten:

  • bereid een presentatie voor van 15 minuten
  • bedenk vooraf waar je graag feedback op wilt hebben
  • nodig 2 personen uit van wie je specifiek feedback wilt ontvangen. Tip: kies hiervoor in ieder geval iemand uit die gespecialiseerd is in presentatievaardigheden. Zie ledenlijst, of nodig je eigen spreekcoach uit.
  • deel de afspraken die je met Katja gemaakt hebt over de peer2peer met de door jou uitgekozen feedbackgevers en de MC. Het is aan te raden om met de feedbackgevers af te stemmen hoe en wanneer zij hun feedback met je delen.

De MC van de bijeenkomst zal ook de MC zijn tijdens de peer2peer. Met Katja kun je overleggen of je alle leden wilt uitnodigen om bij jouw presentatie te zijn, of dat je hiervoor specifiek leden uitnodigt. Voor een peer2peer wordt 30 minuten ingepland voor de bijeenkomst. Tijdens de peer2peer is alleen tijd voor feedback in hoofdlijnen. Maak afspraken hoe je van een ieder die je daarvoor uitnodigt, de feedback ontvangt.

disclaimer | ©2006-2018 psa holland, chatbots.org technologie door erwin van lun (2)