Professional Speakers Association Holland: dé beroepsvereniging voor de professionele spreker

PSA Holland is als onderdeel van het Global Speakers Federation-netwerk dé beroepsvereniging voor sprekers uit het Nederlands taalgebied. Gevestigde sprekers en zij die hun eerste stappen zetten op weg naar een carrière als spreker, vinden bij PSA Holland inspiratie en kennis in het aanbod van maandelijkse workshops op divers niveau en een jaarlijks internationaal congres met topsprekers uit binnen- en buitenland. Wil je je verder ontwikkelen als professioneel spreker en kun je aantonen dat je de basisbeginselen van het spreken beheerst, dan is dit de beroepsvereniging voor jou.

Het lidmaatschap van PSA Holland biedt veel mogelijkheden en kan als opmaat dienen om CSP te worden; Certified Speaking Professional. Door haar internationale contacten is PSA Holland voor veel leden een springplank gebleken voor spreekopdrachten in Europa en ver daarbuiten.

Mag ik je welkom heten?

Hartelijke groet,

Frowa Schuitemaker

voorzitter PSA Holland

 

Laatste Artikelen

 
 

Sprekers voor sprekers

Frank Rekers

Frank Rekers brengt alles terug tot de essentie: het gaat daarbij om waarden, waarden en waarden. Aan de hand van inspirerende uitdagende verhalen deelt hij zijn expertise op gebied van gastvrijheid, leiderschap, communiceren met de Talking Stick methode en de Afrikaanse 'Ubuntu-filosofie' - ik ben omdat wij zijn - Frank Rekers is vader van 4 dochters, spreker, trainer, coach, (mede)mens en oprichter van 4Human Groep (Consultancy, Training & Coaching). Zijn presentatiestijl is bewustwordend, energiek, inspirerend, bevlogen, interactief en praktisch.

disclaimer | ©2006-2017 psa holland, chatbots.org technologie door erwin van lun (2)