Onze doelen

De leden van de Professional Speakers Association Holland willen met elkaar drie doelstellingen verwezenlijken:

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Binnen de vereniging helpen we elkaar onze vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van uitwisseling van kennis, informatie en ervaring. We organiseren o.a. permanente trainingsprogramma’s, peer2peer-meetings en ontmoetingen met internationale topsprekers.

Het netwerk stelt ieder lid in staat om zijn loopbaan uit te bouwen, dankzij de vele nuttige contacten.

MARKTONTWIKKELING

Hoe groter de markt, hoe meer mogelijkheden er zijn voor ieder lid. PSA Holland wil de markt uitbreiden, door het sprekersvak erkend te krijgen als professionele discipline: niet iedereen heeft zo maar een goed verhaal, niet iedereen kan een verhaal goed vertellen.

Gezamenlijk willen we de PSA Holland én de expertise van de individuele leden verder promoten.

STANDAARDISERING

Een volwassen, professionele branche kenmerkt zich door heldere standaards. Deze zorgen ervoor dat opdrachtgevers weten wat ze van onze leden mogen verwachten. Die kwaliteitsgarantie geeft onze leden een sterkere positie in de markt.

Deze drie doelstellingen zijn verder uitgewerkt in de statuten van de Professional Speakers Association Holland.

 

Laatste Artikelen

 
 

Sprekers voor sprekers

Gerard Bol

'Lachen is de kortste afstand tussen mensen' Ik ben een nieuwkomer op dit terrein als het om 'de belegde boterham' gaat. Als directeur van diverse basisscholen gedurende 25 jaar, voorganger bij avondwaken, gevraagd als spreker bij diverse activiteiten en gemeenteraadslid heb ik al heel veel mensen blij verrast met mijn wijze van verhalen. Anders dan anderen, origineel, gevat, adrem maar... leergierig om mezelf te verbeteren. Daarom ben ik blij dat ik me kan aansluiten bij de P.S.A. Met zoveel verschillende sprekers is het voor de zoekende opdrachtgever in mijn optiek het gevoel wat Hans en Grietje hadden toen ze bij het snoephuis binnenkwamen. En... met Hans en Grietje is het ook goed afgelopen! Dus ik ben er klaar voor, u ook?

disclaimer | ©2006-2017 psa holland, chatbots.org technologie door erwin van lun (2)