Onze doelen

De leden van de Professional Speakers Association Holland willen met elkaar drie doelstellingen verwezenlijken:

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Binnen de vereniging helpen we elkaar onze vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van uitwisseling van kennis, informatie en ervaring. We organiseren o.a. permanente trainingsprogramma’s, peer2peer-meetings en ontmoetingen met internationale topsprekers.

Het netwerk stelt ieder lid in staat om zijn loopbaan uit te bouwen, dankzij de vele nuttige contacten.

MARKTONTWIKKELING

Hoe groter de markt, hoe meer mogelijkheden er zijn voor ieder lid. PSA Holland wil de markt uitbreiden, door het sprekersvak erkend te krijgen als professionele discipline: niet iedereen heeft zo maar een goed verhaal, niet iedereen kan een verhaal goed vertellen.

Gezamenlijk willen we de PSA Holland én de expertise van de individuele leden verder promoten.

STANDAARDISERING

Een volwassen, professionele branche kenmerkt zich door heldere standaards. Deze zorgen ervoor dat opdrachtgevers weten wat ze van onze leden mogen verwachten. Die kwaliteitsgarantie geeft onze leden een sterkere positie in de markt.

Deze drie doelstellingen zijn verder uitgewerkt in de statuten van de Professional Speakers Association Holland.

 

Laatste Artikelen

 
 

Sprekers voor sprekers

Frank Rekers

Frank Rekers is spreker, trainer, adviseur, columnist, bestuurder, toezichthouder, auteur en directeur van 4Human (Training, Coaching & Advies). Mijn spreekstijl is bewustwordend, leuk, interactief, inspirerend en praktisch. Daarbij gebruik ik persoonlijke levens- en ondernemerservaringen die inspirerende lessen bevatten. Ik probeer alles terug te brengen tot en essentie en verbind het zakelijke met het menselijke. Specialisaties: * Gastvrijheid en beleving * Communiceren met de Talking Stick (dialoog), deze laat maken in Zuid-Afrika * Leiderschap, visievorming en kernwaarden * Samenwerking en teamvorming De laatste twee thema's hang ik op aan mijn boek 'van Droom naar Werkelijkheid' waarin ik de uitdaging omschrijf van mijn roeitocht als oud-marinier van Rotterdam naar Londen in 2015.

disclaimer | ©2006-2018 psa holland, chatbots.org technologie door erwin van lun (2)