Onze doelen

De leden van de Professional Speakers Association Holland willen met elkaar drie doelstellingen verwezenlijken:

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Binnen de vereniging helpen we elkaar onze vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van uitwisseling van kennis, informatie en ervaring. We organiseren o.a. permanente trainingsprogramma’s, peer2peer-meetings en ontmoetingen met internationale topsprekers.

Het netwerk stelt ieder lid in staat om zijn loopbaan uit te bouwen, dankzij de vele nuttige contacten.

MARKTONTWIKKELING

Hoe groter de markt, hoe meer mogelijkheden er zijn voor ieder lid. PSA Holland wil de markt uitbreiden, door het sprekersvak erkend te krijgen als professionele discipline: niet iedereen heeft zo maar een goed verhaal, niet iedereen kan een verhaal goed vertellen.

Gezamenlijk willen we de PSA Holland én de expertise van de individuele leden verder promoten.

STANDAARDISERING

Een volwassen, professionele branche kenmerkt zich door heldere standaards. Deze zorgen ervoor dat opdrachtgevers weten wat ze van onze leden mogen verwachten. Die kwaliteitsgarantie geeft onze leden een sterkere positie in de markt.

Deze drie doelstellingen zijn verder uitgewerkt in de statuten van de Professional Speakers Association Holland.

 

Laatste Artikelen

 
 

Sprekers voor sprekers

Paul ter Wal

De PSA Holland is een jonge maar wel al ervaren beroepsvereniging; meer dan alleen leren en praten over je vak en je beroep(swens) is het ook een vriendenclub aan het worden. we trekken samen op; we leren om met elkaar te delen in plaats van alleen te kijken naar wat er voor mij inzit. Dat is voor mij de grootste doelstelling voor mij van de PSA Holland. Ik ben er van overtuigd dat we dat doel zullen bereiken. Ik daag iedere spreker uit daaraan mee te werken. zoals de Internationale Federatie het noemt: let's make the pie bigger!!

disclaimer | ©2006-2017 psa holland, chatbots.org technologie door erwin van lun (2)