Partners

De professionele sprekersgemeenschap wordt niet uitsluitend gevormd door de sprekers zelf. Naast onze opdrachtgevers spelen bijvoorbeeld boekings- en managementbureaus, evenementenorganisaties, tussenpersonen en facilitaire bedrijven een belangrijke rol. Een aantal van hen ziet net als wij het belang van een sterke branche en heeft zich als affiliate aangesloten bij PSA Holland.

Assemblee
ASSEMBLEE Speakers & Management Bureau, www.assembleespeakers.com
“Goed kunnen spreken is een kunst. En daardoor ook een vak apart. Het zijn niet de woorden die het doen, maar de wijze waarop zij gebracht worden. Oprecht, met passie en bezieling. Dat maakt een spreker groot! Bij ASSEMBLEE Speakers & Management Bureau zorgen we dat we goed op de hoogte zijn van actuele thema’s. We weten wat in de samenleving speelt en welke spreker hierover écht iets te zeggen heeft. Samen met PSA zorgen we ervoor dat de sprekersmarkt zich op professioneel niveau verder ontwikkelt.”

Quality Bookings
Artiesten & Sprekersbureau Quality Bookings, www.quality-bookings.nl
“Sprekers zijn niet meer weg te denken uit de congressen en de seminarwereld. En terecht, want een goede professionele spreker voegt een enorme beleving toe aan een presentatie en zorgt dat aan uw boodschap kracht wordt bijgezet.”

Auteurscollege, www.auteurscollege.nlDe professionele spreker met boek heeft goud in handen. Er zijn ontelbare mogelijkheden om je boek in te zetten voor je spreek business. Ook jij kunt in zes maanden je boek schrijven en publiceren.

 

Laatste Artikelen

 
 

Sprekers voor sprekers

Paulus Veltman

De PSA Holland is mijn venster op de wereld van de professionele sprekers.

disclaimer | ©2006-2017 psa holland, chatbots.org technologie door erwin van lun (2)